Afbeeldingsresultaten voor film en dia

 

 

 

 

 

 

                                            ENKEL VOOR LEDEN POW WOW

 

Op 23 februari (en niet op 9 februari zoals eerder meegedeeld) organiseren we voor de eerste maal een film/dia/foto-avond met beelden van 20 jaar Pow Wow: feestjes, uitstappen, demodansen enz.  Tussendoor zal er gelegenheid zijn om te dansen.  Klik hier voor meer info.

 Tijdens het weekend van 16 en 17 maart  2019 houden we dan weer ons jaarlijks EETFESTIJN: iedereen, ook niet-leden, zijn er van harte welkom.  Nadien is er nog ruime mogelijkheid om het te veel aan calorieën weg te dansen of te genieten van het dansplezier van anderen!  

Voor meer info en inschrijving: klik hier.

 Op zaterdag 11 mei 2019 organiseert Okra Beerse, samen met wijkvereniging Dorp en spellenclub De Spelhamels een kubbtornooi.  Zoals vorig jaar willen wij dit jaar opnieuw deelnemen met 1 of meer ploegen.  Elke ploeg is samengesteld uit 4 tot 6 personen en er mogen maximum 3 ploegen afgevaardigd worden per vereniging.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Frans, Maria of Evy.

Datum: zaterdag 11 mei van 12.30 u tot 18.00 u

waar: Boudewijnstraat in Beerse  

DAGUITSTAP: noteer alvast op je agenda:  6 juli 2019 - klik hier voor meer info

 


 

Op de vraag of er opnieuw een bingo-country-avond mocht/moest georganiseerd worden, was de reactie vooral positief.  We gaan bekijken wanneer we die eventueel nog kunnen plannen.

Gelet op de diverse activiteiten die we al gepland hebben voor dit jaar, zal een volgende bingoavond wellicht verschoven worden naar 2020. Ons ledenfeest zal doorgaan op zaterdag 19 oktober 2019.  Te gepasten tijde ontvang je daar alle informatie over.

De kerstreceptie zal dan weer plaats vinden op vrijdag 20 december 2019.

 

 

 Van Oud naar Nieuw...  is uiteraard op 31 december voor wie dat nog niet weet!